AZ ALAPÍTÁS: 1989 JANUÁR 15.

Főtevékenységünk, - a szakmai felnőttoktatás - mellett utazási irodáink és vízum irodáink voltak országszerte.

A rendszer váltás és az arab-izraeli konfliktus sok utazási iroda csődjéhez vezetett. Mi csak ausztriai és törökországi desztinációkra szerveztünk autóbuszos utakat.
Néhány év után a sok bizonytalan külső tényező miatt megszüntettük az utazási üzletágat.
Erőforrásainkat a szakmai oktatásra összpontosítottuk.
Emellett jelentős informatikai rendszerek fejlesztésében is részt vettünk. Egy konzorcium tagjaként fontos feladatot vállaltunk az EKHIR (Egységes Közlekedés Hatósági Informatikai Rendszer) fejlesztésében.

A szakmai oktatás, képzés területén is meghatározó szerepet játszott Oktatási Központunk. Több szakterületen szakemberek százait képeztük ki évről évre. A vendéglátó képzés érdekében éttermeket működtettünk, ahol a nálunk tanuló szakácsok, cukrászok, pincérek, bármixerek megszerezhették a szükséges szakmai gyakorlatot.
A közelmúltban bekövetkezett változás - az alapszakmák vonatkozásában állami hatáskörbe vonták és ingyenessé tették a szakmai képzést - arra kényszerítette cégünket is, hogy bővítsük, változtassuk a cég tevékenységi körét.
Cégünk alapító tulajdonosa, igazgatója évtizedek óta végzett igazságügyi eseti szakértői tevékenységet. Erre építve bővítettük tevékenységünket.
Az oktatás területén a szakmai vizsgáztatást megtartottuk, több munkatársunk is tagja az Országos Szakmai Vizsgaelnöki grémiumnak.